Jubileum Feest + Jubileum shirt

Jubileum Feest

Zoals de meesten al weten bestaat de vereniging dit jaar 50 jaar. Daarom is het tijd voor een FEEST!

Vanuit het bestuur is er een feestcomité opgericht om dit te verzorgen voor jong en oud, en alles wat daar tussen in zit.
Het Feestcomité bestaat uit:
Piet van Zonen Trainer recreanten (als Clemens er niet is)
Hidde Bekkering Coach Dames 3
Constance Siegers Recreant
Ike de Groot Dames 2
Annelies Visser Dames 2

Het feest word gehouden op zaterdag 26 mei.
Houd deze datum alvast vrij!
Iedereen krijgt nog een persoonlijke uitnodiging, met hoe, wat, waar.

Jubileum shirt

Om dit jaar extra feestelijk te maken hebben we een limited edtion shirt ontworpen die je bij ons kunt bestellen.
Het 50 jarig jubileum logo staat op het sport shirt (voor en achterkant). En achterop je eigen naam.
Er is een exemplaar al bedrukt, die kun je bekijken als we langs komen met de bestellijst.

De kosten voor het sportshirt is €20,-
Woensdag 17 januari en 24 januari tijdens de training komen we langs, we hebben dan shirts mee, zodat je een maat kan passen naar keuze.
Vrijdag 19 januari heeft iedereen een thuis wedstrijd dan is er ook de mogelijkheid om bij Annelies een shirt te komen passen.

Als je een shirt wilt bestellen graag meteen €20,- betalen!

Het Feestcomité