Indeling van 26 mei: Het Jubileum Feest

De Volleybalvereniging 'Wognum' bestaat 50 jaar. Dit willen wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Op zaterdag 26 mei 2018 gaan we dit uitgebreid vieren. De jubileumcommissie is al een flinke tijd bezig om leuke dingen te organiseren.

We hebben een middagprogramma in en rond De Westfrieslandhal in De Bloesem te Wognum. We starten 's middags om 13:00 uur met allerlei activiteiten voor alle leden van onze vereniging. Het exacte programma zal nader bekend worden gemaakt.

Om 16:00 uur zijn oud-leden welkom in het sportcafé van De Bloesem om samen met de huidige leden nog wat oude koeien uit de volleybalsloot te halen. Oud-leden hoeven zich hiervoor niet aan te melden! Het middagprogramma sluit af om ca. 17:00 uur.

Zaterdagavond 26 mei 2018 hebben we voor de seniorleden op uitnodiging een feestavond in café Stam te Wognum aanvang 21:00 uur. De uitnodigingen hiervoor zullen de komende maand worden verstuurd.

Het Feestcomité