Stratenvolleybaltoernooi 2018


Aankondiging

Op woensdag 13 juni (voorronde) en vrijdag 15 juni (finaleronde) wordt het 37e stratenvolleybaltoernooi gehouden. Dit altijd zeer sportieve en gezellige evenement wordt gehouden in samenwerking met, en in, sporthal De Westfrieslandhal. Zoals gebruikelijk zal er weer fel gestreden worden om de wisselbokalen. Er kan uitsluitend met mixteams ingeschreven worden; d.w.z. minimaal 2 dames tegelijkertijd in het veld. Je kunt inschrijven met een straten-, buurt-, familie- en vriendenteam, of combinaties daarvan. Dat alles dus in de mixpoule.

Tot ziens op het stratenvolleybaltoernooi !!!!!!


Inschrijving

In principe kan er voor elke wijk of straat één mixteam worden ingeschreven. Als het maximale aantal teams niet wordt bereikt, kunnen er meer teams per wijk of straat meespelen. Inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst. Wees er dus op tijd bij. De inschrijving sluit op zondag 27 mei.

Download inschrijfformulier

Wij vragen nog geen inschrijfgeld, wel verwachten we dat elk team een aantal prijzen beschikbaar stelt voor het rad van avontuur. Het rad zal iedere avond weer een aantal rondes draaien. Deze prijzen dienen op de eerste speelavond van het team aan de wedstrijdleiding ter beschikking te worden gesteld.

Doe mee aan dit ieder jaar weer zeer geslaagde toernooi, en meld je aan bij de contactpersoon in je straat of wijk. De contactpersonen verzoeken wij zo spoedig mogelijk de teams aan te melden. In het geval dat er niet genoeg mannen of vrouwen in je straat aanwezig zijn om een team te formeren, kun je wellicht als straat een combinatie vormen met een andere straat.
Mocht er geen contactpersoon uit je straat bekend zijn, kun je je ook rechtstreeks met een team aanmelden bij een van de onderstaande adressen, en let op: je kunt ook met een vriendenteam, een familieteam, of een combinatie daarvan, inschrijven!!

Inschrijving via contactpersoon:
Directe inschrijving bij organisatie:

toernooistratenvolley2
    e-mail: toernooistratenvolley2
    tel.: toernooistratenvolley2
    adres: toernooistratenvolley2


Voorwaarden voor deelnameContactpersonen

Mix


Straat/wijk
Contactpersoon
Adres
Tel.
X x x x
X x x x
X x x x
X x x x
X x x x

X x x x
X x x x
X x x x
X x x x
X x x x

X x x x
X x x x
X x x x
X x x x
X x x x

X x x x
X x x x
X x x x
X x x x
X x x x

X x x x
X x x x
X x x x

X x x x
X x x x
X x x x
X x x x

X x x x
X x x x
X x x x
X x x x