Info Nijntje Beweegdiploma 1


Vanaf vrijdag 11 januari 2019 gaan de lessen van start voor het Nijntje Beweegdiploma!!

Locatie en tijd

Het komende seizoen gaat er als volgt uitzien:

Vrijdagochtend, De Westfrieslandhal, Wognum
GroepTijdDiplomaJuf
109:30 - 10:151Anouk
210:15 - 11:001Anouk

Medio februari gaat het Nijntje Beweegdiploma ook weer in Midwoud van start.
Mail voor meer informatie role_nijntje_1

Zaterdagochtend, De Tripkouw, Midwoud
GroepTijdDiplomaJuf
1volgt1Mandy
2volgt1Mandy

Nijntje Beweegdiploma 1

Het Nijntje Beweegdiploma is speciaal ontwikkeld voor peuters van 2 tot 4 jaar. De lessenreeks bestaat uit 11 uitdagende lessen met gevarieerde oefeningen en spelletjes waarin uw kind de basis van bewegen leert.
De lessen worden gegeven door juf Anouk en tijdens de lessen wordt uw kind door uzelf begeleid. Alle peuters die al een beweegdiploma 1 hebben kunnen gerust nog een keer deelnemen. De oefeningen kunnen per kind aangepast worden waardoor we kunnen blijven uitdagen.
De contributie voor deze lessen bedraagt €40,-.

Kleding

Voor uw peuter/kleuter is het fijn om niet te warme kleding aan te hebben waar zij zich lekker in kunnen bewegen. Verder willen we u en uw kind adviseren om sportschoenen/gymschoenen te dragen, dit moeten schone schoenen zijn, geen zwarte zool.

Opgeven

U kunt uw peuter/kleuter opgeven voor de lessen door de volgende gegevens te mailen naar: role_nijntje_1.
Gegevens
Naam kind
Naam ouders
Geboortedatum kind
Adres
Telefoonnummer
Emailadres
Voorkeurstijd
Eventuele bijzonderheden/graag samen met

Instromen

Instromen op een willekeurig moment mag altijd mits er nog plaats is in een groep.

Vragen

Heeft U naar aanleiding van dit stuk nog vragen over het Nijntje Beweegdiploma? Dan kunt u mailen naar bovenstaand emailadres. Ook kunt U kijken op www.beweegdiploma.nl.

Achtergrondinformatie Nijntje Beweegdiploma

De vaardigheden die kinderen op jonge leeftijd meekrijgen via de Nijntje beweeglessen nemen ze overal mee naar toe. Of ze nou gaan hockeyen, zwemmen, turnen, voetballen of spelen in de speeltuin. Een vroege kennismaking met bewegen in combinatie met plezier vergroot de kans dat kinderen lekker in hun vel zitten, meer zelfvertrouwen hebben en een sportieve levensstijl aannemen. Kinderen die aan de lessen deelnemen boeken vooruitgang op motorisch, fysiek, mentaal en cognitief terrein.

Met het Nijntje Beweegdiploma 1 leer je:Nijntje Beweegdiploma is voortgekomen uit een samenwerking tussen de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie en de Nederlandse Volleybal Bond en wordt aangeboden door Volleybalvereniging Wognum.