Rabobank Clubkas Campagne

Stemmen + geld verdienen voor de clubkas

Rabobank West-Friesland draagt de lokale samenleving van West-Friesland een warm hart toe. Jarenlang was dat met de Rabo Fietssponsortocht. Sinds vorig jaar is dat met de Rabobank Clubkas Campagne, dé donatie actie voor verenigingen en stichtingen in West-Friesland. Leden van Rabobank hebben stemrecht, en bepalen met het uitbrengen van hun vijf stemmen welke clubs een donatie ontvangen. In totaal is er €350.000,-- beschikbaar, dus hoe meer stemmen, hoe meer geld.

Elke stem is dus geld waard.

Natuurlijk doet vvWognum mee aan deze Rabobank Clubkas Campagne !!
Heeft U familie, (klein)kinderen, vrienden, buren, kennissen die volleyballen bij vvWognum ?

Scoor dan punten/stemmen voor vvWognum!!

DOE MEE EN STEM

De bestedingsdoelen van vvWognum zijn Uw jeugd:

Hoe doe je mee aan de Rabobank Clubkas Campagne ?

vvWognum heeft zich ingeschreven voor deze Rabobank Clubkas Campagne en voldoet aan de voorwaarden.
Hoe breng je je stem uit?

Wat gebeurt er na het stemmen ?

Na de stemperiode wordt bepaald hoeveel een stem waard is. De deelnemende clubs horen in juni op de finaleavonden (18 en 20 juni) hoeveel stemmen ze hebben gekregen en welk bedrag ze ontvangen. Alle clubs komen daar de cheque ophalen om de bijdrage te ontvangen! De bijdrage wordt in de periode daarna door de Rabobank overgemaakt op de rekening van de club.

Jan Blauw