Stratenvolleybaltoernooi 2019

Aankondiging

Op woensdag 15 mei (voorronde) en vrijdag 17 mei (finaleronde) wordt het 38e stratenvolleybaltoernooi gehouden. Dit altijd zeer sportieve en gezellige evenement wordt gehouden in De Westfrieslandhal. Zoals gebruikelijk zal er weer fel gestreden worden om de wisselbokalen, maar vooral om de eer. We spelen met uitsluitend mixteams.

Deelnemers

Deze keer hebben zich maar liefst 18 teams aangemeld! De poule-indeling incl. wedstrijdschema moet nog gemaakt worden. De deelnemende teams op alfabetische volgorde van straatnaam/wijk zijn:
Straat/wijk
Het Bon Het Bon/Ringbalk
Kerkweg De Bakborrelaars
Nieuweweg/Wagenmaker De Nieuweweg
Oosteinderweg Oostenders
Pannenspiegel De Spiegels
Rietveen Rietveen
Rietveen (vriendenteam) Je Moeder
Saint Remylaan (familieteam) De Prikkels
Jan Schagenlaa De Novieten
Geert Scholtenslaan (collega’s)De Waard Heroes
Veenrug De Toppers van de Veenrug
Westeinderweg Westenders
Gieser Wildemanlaan De Toffe Peren
Gieser Wildemanlaan De Stoofpeertjes
Wollegras (vriendenteam) KaasWolPersGras
Wollegras Wollegras
Essenlaan (vriendenteam) The Aguinwolves
Sijbekarspel/Benningbroek Sijbelbroek

Mededelingen

Voor vrijdag volgt er een herschikking n.a.v. de resultaten van de woensdag gespeelde wedstrijden. De wisselbeker werd vorig jaar gewonnen door De Bloesem Bakborrelaars. Dit team doet weer mee, maar er zijn kapers op de kust! Dat kan leuk worden. Voor het team dat op de laatste plaats eindigt is er de poedelprijs, bestaande uit een wisselbeker met bijbehorend spandoek, beschikbaar gesteld door de personeelsvereniging van Leekerweide. Dit spandoek behoort, direct na het toernooi, gedurende enkele dagen in de betreffende straat of wijk te worden opgehangen! Tenslotte zijn er prijzen in natura voor de nummers 1 en 2 in iedere poule.

Zoals gewoonlijk draaien we iedere avond, na afloop van de wedstrijden, weer een spectaculair RAD VAN AVONTUUR met vele mooie prijzen, beschikbaar gesteld door de deelnemende teams !!! (Bij wijze van inschrijfgeld).

Wij wensen de teams veel succes toe! De supporters en overige toeschouwers veel kijkplezier toegewenst vanaf de tribune in De Westfrieslandhal, of vanuit het sportcafé De Bloesem. De entree is gratis! Aanvang eerste wedstrijdserie: 19:15 uur; de laatste wedstrijdserie eindigt ±22.45 uur.

Tot ziens op het stratenvolleybaltoernooi !!!!!!

Jan Blauw, Hans Breeuwsma, Jeroen Brink