11e Autobedrijf Peter Ursem Beach volleybaltoernooi 2019

Aankondiging

Na 10 jaar een buitentoernooi te hebben georganiseerd in het Kreekbos wilde de organisatie het een keer anders aanpakken. Het idee was om een echt beachvolleybal toernooi op zand te organiseren in Wognum. Het volleyballen op echt zand is mateloos populair op het strand en iedereen heeft het wel eens gedaan op zijn of haar vakantie.

De Volleybalvereniging Wognum heeft de handen ineen geslagen met de SV Spartanen handbal en voetbal. Het beach volleybaltoernooi zal gehouden worden op maandag 10 juni 2019. Deze verenigingen organiseren in de 3 voorgaande dagen hun beachhandbal en -voetbal toernooi. Op de laatste dag zal het veld omgebouwd worden tot beachvolleybalvelden.

Wees snel met je inschrijving, want vol is vol.

Inschrijving

Samen met vrienden, collega's, kennissen of teamgenoten een gezellig dagje volleyballen. Er kan ingeschreven worden met dames-, heren-, mixteams in de volgende categorieën:

De sluitingstermijn voor de inschrijving is zondag 2 juni.
Download formulier
Inleveren bij comm_tc_v

Directe inschrijving bij organisatie:

toernooikreekbos
    e-mail: toernooikreekbos
    adres: toernooikreekbos
    tel: toernooikreekbos

Toernooireglement

Tot ziens op het Beach volleybaltoernooi !!!!!!

Toernooisponsor