Volleybalclinic toptrainer Allard Jongsma, gecombineerd met de ALV (21 december 2022)


Woensdag 21 december even wat anders dan de reguliere trainingsavond van de volleybal. Een clinic van toptrainer Allard Jongsma, trainer van het topdivisie herenteam van Madjoe. Knap om te zien hoe Allard het behoorlijke aantal spelers allemaal bezig hield; nieuwe tips, uitdagende oefeningen. Het werd een gezellige training, mede omdat alle seniorenteams, jeugd A en C en recreanten samen met elkaar trainden. Bedankt Allard, voor herhaling vatbaar!

Na deze leuke uitdaging was het tijd voor de ALV. Inderdaad, toegegeven ... de clinic was een beetje een lokmiddel om de opkomst van de gemiddelde ALV wat op te hogen. En gelukt! Dank aan alle leden die hierbij aanwezig waren, een legendarisch grote opkomst: 38 personen!
Uiteraard zijn financiën een belangrijk onderdeel van zo’n ALV. Helaas komt ook de volleybalvereniging niet onder een contributieverhoging uit, mede door gestegen kosten zoals de zaalhuur. Hiermee werd gelukkig ingestemd. Bezig met de nieuwe website. Vacature: voorzitter, vanwege terugtrekking Roelof. Beterschap voor Clemens, onze steun en toeverlaat van vvWognum. Aandacht voor de jeugd; er is eind 2022 een volleybalclinic georganiseerd voor de basisschoolkinderen in Sijbekarspel. Begin 2023 volgen beide basisscholen in Wognum!Roelof Blom