Sluitingstoernooi (25 mei 2022)

Woensdag 25 mei was de laatste zaaltraining voor de Volleybalvereniging Wognum. Paula en Ike hadden een mixtoernooi georganiseerd voor alle senioren plus de junioren t/m de Jeugd C. In totaal konden er 6 teams geformeerd worden. Er werd op 3 velden gespeeld; een veld met regulier volleybal, een veld met geblindeerd net en een veld met een grote strandbal.

Na afloop met zijn allen gezellig geborreld in het sportcafé van de Bloesem. Roelof (voorzitter) en Fabian (voorzitter TC) - beide tevens erkende nazitters (!) - deden een kort woordje met een terugblik over het afgelopen seizoen. We kijken uit naar het nieuwe seizoen waar alle wedstrijden weer gewoon lekker door kunnen gaan. Als laatste willen wij dit stukje afsluiten met de complimenten aan de Jeugd C, want de inzet en het talent is veelbelovend voor zowel Heren als Dames 1. Goed gedaan !!

Ike de Groot en Paula Bregman