Sponsorplan Volleybalvereniging Wognum

Indien U geinteresseerd bent in het sponsoren van onze vereniging kunt U vrijblijvend contact opnemen met de penningmeester:

penningmeester
    e-mail: penningmeester
    tel: penningmeester

Alle mogelijkheden op een rijtje:
  1. Verenigingssponsor
  2. Toernooisponsor
  3. Shirtsponsor
  4. Club van 25
  5. Ballensponsoring
  6. Evenementensponsor

1 - Verenigingssponsor

De verenigingssponsor is de hoofdsponsor van Volleybalvereniging Wognum. De verenigingssponsor sponsort de vereniging als geheel. De verenigingssponsor kan ook het shirtsponsorschap van het eerste herenteam op zich nemen.

1. 3-jarige overeenkomst;
  2. Het sponsorcontract wordt aangegaan voor drie verenigingsseizoenen. Het verenigingsseizoen loopt van 1 augustus tot en met 31 juli daaropvolgend;
  3. De kosten bedragen €500 per jaar. Indien ook shirtsponsor heren 1 dan komt daar €150 plus drukkosten shirts bij.
  1. Vermelding op de website van de volleybalvereniging;
  2. Vermelding in Wie Wat Waar folder;
  3. Vermelding in Walhalla bij verenigingsberichten;
  4. Bij alle toernooien en bij thuiswedstrijden mag een spandoek/vlag worden opgehangen. De sponsor levert deze zelf.

2 - Toernooisponsor

De volleybalvereniging organiseert jaarlijks een aantal toernooien. De toernooisponsor sponsort zo'n toernooi. Uw bijdrage wordt gebruikt om de organisatiekosten te drukken, voor de aanschaf van prijzen, zaalhuur, etc.
  1. 1-jarig of 3-jarig contract;
  2. De kosten bedragen €250 bij een 1-jarig contract en €200 per jaar bij een 3-jarig contract.
  1. Het toernooi krijgt naast de verenigingsnaam de naam van de sponsor;
  2. Gratis deelname voor één team aan het bedrijventoernooi;
  3. Tijdens het gesponsorde toernooi mag een spandoek of vlag met naam van de sponsor worden opgehangen. De sponsor levert deze zelf;
  4. Vermelding op de website van de volleybalvereninging;
  5. Vermelding in de Wie Wat Waar folder;
  6. Vermelding in Walhalla bij de verenigingsberichten.

3 - Shirtsponsor

De shirtsponsor sponsort een competitiespelend team als geheel. Het belangrijkste element is de aanschaf van shirts voor het te sponsoren team met daarop Uw naam + logo. Uw bijdrage wordt daarnaast gebruikt om de teamkosten voor deelname aan de competitie te drukken.

1. 3-jarige overeenkomst;
  2. De kosten bedragen €175 per jaar. Daarnaast betaalt de sponsor de drukkosten van de shirts;
  3. De shirts (in de clubkleuren blauw en wit) worden door de vereniging zelf aangeschaft en blijven eigendom van de vereniging.
  1. Vermelding op de website van de volleybalvereniging;
  2. Vermelding in de Wie Wat Waar folder;
  3. Reclame op de shirts;
  4. Vermelding in Walhalla bij de verenigingsberichten.

4 - Club van 25

Wie de jeugd heeft heeft de toekomst. Om deze jeugd gezond oud te laten worden is sporten onontbeerlijk. Om dit tegen aanvaardbare kosten te kunnen doen, kunt U lid worden van de Club van 25. De gestorte bedragen worden gebruikt om de kosten voor de jeugd zo laag mogelijk te houden.

1. 1-jarige overeenkomst;
  2. De kosten bedragen €25 per jaar (of een veelvoud daarvan);
  1. U wordt opgenomen op de lijst van Club van 25 - gedurende de overeenkomst;
  2. De Club van 25 wordt gepubliceerd op de Website van de vereniging;
  3. Tijdens jeugdtoernooien wordt de Club van 25 kenbaar gemaakt.

5 - Ballensponsoring

Om de leden tijdens de trainingen en wedstrijden van goede ballen te voorzien is het noodzakelijk om regelmatig de ballen te vernieuwen. Dit is een kostbare zaak. De ballensponsor draagt bij in de kosten voor één bal.

1. Eenmalige bijdrage (zo vaak U wilt);
  2. De kosten bedragen €25.
  1. Uw naam wordt op een bal geplaatst;
  2. Afhankelijk van de slijtage blijft Uw naam ca. 8 jaar zichtbaar!

6 - Evenementensponsor

De volleybalvereniging organiseert van tijd tot tijd speciale evenementen om de volleybalsport te promoten. Deze speciale evenementen kunnen gesponsord worden.
  1. Eénmalig contract;
  2. De sponsor-bijdrage wordt in onderling overleg vastgesteld.
  1. Het evenement krijgt naast de verenigingsnaam de naam van de sponsor;
  2. Tijdens het gesponsorde evenement mag een spandoek of vlag met naam van de sponsor worden opgehangen. De sponsor levert deze zelf;
  3. Vermelding op de website van de volleybalvereninging;
  4. Vermelding in Walhalla bij de verenigingsberichten.